Egyéb

Csirke – fokhagymás édesburgonya – balzsamos barack ☺

Egy igazi, nyári kedvencem receptjét osztom most meg Veletek, ami nagyon gyorsan  és egyszerűen elkészíthető, könnyű, egészséges, de “szuperlaktató” is egyaránt! 🙂

A bejegyzés végén pedig még egy szuper kis játékra is invitállak Titeket! 🙂

A hozzávalók 2 főre:

Csirkemell – 4 szelet –

Édesburgonya – 2 nagyobb darab –

Sárgabarack – 2 darab –

Őszibarack – 1 nagyobb –

Fokhagyma – 3, 4 gerezd –

Friss bazsalikom – ízlés szerint –

Floriol Cardio olaj – 4-5 kanál –

Balzsamecet krém -2 kávéskanál –

Só, Bors, Pirospaprika, Római kömény

 

Az elkészítése:

A csirkemell szeleteket  meglocsoljuk a 2-3 kanál Floriol Cardio olajban elkevert fűszerekkel, és pár percig pihenni hagyjuk, amíg előkészítjük a köretet.

A szuperegészséges és isteni batátákat, vagy más néven édesburgonyákat meghámozzuk, és hasábokra vágjuk. Egy sütőtálba (jénai, fém, cserép, bármilyen lehet) helyezzük a burgonyát, majd a megpucolt, és szeletekre vágott, vagy fokhagymanyomóval préselt fokhagymákat rászórjuk, és 2 kanál olajjal meglocsoljuk. Elkeverjük, és a közepén kicsit széthúzva az édeburgonyát, a hússzeleteket közé helyezzük.

180 fokos sütőbe helyezzük, és kb. 20 perc alatt megsütjük.

Ezidő alatt pedig elkészítjük a baracksalátát. Felszeleteljük a kétféle barackot, bazsalikomleveleket tépünk rá, majd balzsamecet krémet csorgatunk rá.

Ezután tálalhatunk, és ha ügyesek voltunk – bár elrontani ígérem nem lehet! 😀 – egy igazán jót ehetünk! 🙂

Jó étvágyat!!! 🙂

 

Játsszatok Ti is a Floriollal!

Ha a következő linkre kattintva, kommentben megírjátok Ti is az egyik Szíveteknek kedves nyári recepteteket, Floriol ajándékcsomagokat nyerhettek! 🙂

link: https://www.facebook.com/floriolhu/videos/219868468709645/ 

Ha pedig kipróbálnátok a Floriol új Cardio termékét, ne habozzatok, mert, ha azzal főztök valami igazán jót, és fotót is küldötök, egy kartonnal is nyerhettek belőle! 🙂

 

Hajrááá hajrááá!!!!

Hozzászólások

hozzászólás

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

Talán ezek is tetszenek majd