Doboagi

Mióta írni tudok, valamit mindig írok. Naplót, leveleket, verset, emaileket, ”majdegyszeregykönyv-nek” valót, és a mai naptól végre blogot is. Nektek, akik kíváncsiak vagytok, lehettek, lesztek 😀 olyan őszinte gondolatokra egy 26 éves Anyától, aki vállalkozó, dr,
háziasszony, valamiféle ex-szépségkirálynő és gyakran totálisan összezavart, amit bár legtöbben átélünk, mégsem mondunk ki. Másoknak sem, de néha, még magunknak sem. Azért, mert manapság már magunkkal sem vagyunk őszinték, a végeláthatatlan elvárások miatt. Hiszen mit gondolna a pasim, egy napon a gyerekem, a barátaim, az anyám, a szomszédom, a világ….

Így az első őszinte gondolatként bevallom, hogy erre a felismerésre a Csabának keresztelt lelkiismeretem ébresztett rá –a párom, és 1 éves fiam apukája-, amikor egy ideggyenge órámban, a sírás, hiszti és fáradtság közepette arra kért (= utasított), hogy legalább magamnak ismerjem már be, hogy nem álltam még készen az anyaságra, amin borzasztó felháborodásomat és eszeveszett tiltakozásomat követően nagyon sokszor elgondolkodtam azóta. Igaza volt.

Hogyan és mikor is állhat készen bárki egy ilyen jelentőségű feladatra? ! Vagy bármi másra? Senki nem látja előre mi vár rá, és azt gondolom, nem kellene rosszul éreznünk magunkat attól, ha nem teljesítünk jól, elfáradunk, elrontunk dolgokat, tévedünk, hibázunk, vagy hozunk elhamarkodott, vagy akár rossz döntéseket, és ezeket vállaljuk is. Hiszen ezek vagyunk, emberek, önálló akarattal, saját hibákkal, problémákkal, amikből sokszor hihetetlen jó dolgok is kisülhetnek.

Szeretnék Nektek mesélni mostantól a mindennapokról, problémákról, nehéz helyzetekről, vidámságról, életről, eseményekről, ételekről, emberekről, dolgokról, amiket átélek, szeretek, nem szeretek, gondolok. Magamról, a világról.

Az életemről. Csak egy kicsit őszintébb, emberibb, hétköznapibb köntösben, mint ahogyan másoktól általában megszokhattátok.

És természetesen “mindenre” nyitott vagyok, ami Titeket érdekel. Ha szeretnétek privátban kérdezni, kérni, témát bedobni, segíteni, írjatok.

hello@doboagi.hu
Fogadjatok szeretettel 🙂