A nő

Mennyei szépülés a stílus jegyében

Sosem voltam egy tipikus Nő, ami a szépségápolást illeti. Szívből utálok hajat mosni, rendkívül lusta vagyok sminkelni, és ami a körömápolást illeti, hát ahhoz sincs túl sok érzékem. Az igényességre és szépre viszont rendkívül vágyom.

Mióta Anya vagyok, ezekre, a Nőként igenis fontos, és szükséges! dolgokra mostmár időm is nagyon szűken jut. Háztartás, munka, és gyerek mellett Nőnek maradni igen gyakran elfelejtünk. Nehéz feladat, hogyne lenne az, gyakorlatilag sokszor lehetetlen. Tudom. Főleg azokban az időkben, amikor a fogmosás is “luxus” időtöltés. 🙂 De muszáj.

Magunk miatt, és a melletünk továbbra is Férfiként élő párunk miatt is…

Én sokáig küzdöttem az itthoni praktikák bevetésével, de végül feladtam, és egy barátnőm unszolására kipróbáltam egy olyan helyet, ahol akár (közel) egyidőben Mindent megoldanak helyettem.

Egy olyan helyet, ahová bátran magammal vihetem a kisfiamat, de érkezhetek a párommal, Anyukámmal, barátnőmmel, Mindenkit BARÁTként fogadnak, és szívesen látnak.

Az igazat megvallva, nagyon ritka kincs ez. A premium szalonoktól kezdve, az egyszemélyes fodrászatokon át, számtalan helyen megfordultam az elmúlt évek alatt. Elvárásom, hogy ha ilyen jellegű szolgáltatásra költök, akkor azért valódi minőséget kapjak. Viszont a drága, “csillivilli” szalonokkal együtt jár a sznobéria is általában. Ahová, bármennyire is rutinosan mozgok évek óta hasonló közegben is, mégis Minden alkalommal idegesen lépek be, és ott végig feszülten tartózkodom. Ahol mindenki azt nézi mi van rajtad, mivel jöttél, milyen telefont nyomkodsz.

Őszintén szólva gyűlöltem ilyen helyekre járni.

Ezért is osztom meg veletek, hogy Budapest belvárosában hol találtok olyan helyet, ahol a pénzetekért cserébe premium minőséget kaptok, és a luxus ellenére, mégis az első perctől úgy érzitek magatokat, mintha mindig is ide jártatok volna, és mindenkit ismertek, mindenki ismer Titeket. Ahová valamiért nem szivárgott be a sznob, befeszült légkör. Ez a Heaven In Style. Ahol minden egyes ott dolgozó mosolyog, és onnantól, hogy belépsz, egészen addig, amíg ki nem lépsz az ajtón azt érzed, hogy Érted vannak ott.

Mi Nők, bizalmunkba kell, hogy fogadjuk a fodrászunkat, a kozmetikusunkat. Ezért is váltunk nehezen. Tudnunk kell arról, akinek a kezeire bízzuk a bőrünket, hajunkat, hogy azt Ő ismeri, vigyáz rá, és a lehető legjobbat hozza ki belőle. Ehhez pedig Minket is ismerniük kell, mind az ízlésünket, mind pedig a lelkünket. Ez utóbbit pedig nyilván nem öntjük ki akárkinek. Én bárki kezei között “fordultam meg” itt, biztonságban éreztem magam, és azonnal megvolt a kölcsönös bizalom, és persze a szimpátia. Szigorúan válogatott jó csapat ez, szerintem.

A szakértelmük számomra egyértelmű, megannyiszor bizonyítottak. A szőkített, teljesen elhasznált, száraz hajamat pár alkalom alatt helyrehozták, a folyamatosan görcsökkel kínzó vállamat, hátamat szinte teljesen rendbe tették, és végre először olyan 3D szempillákat építettek nekem, amit lassan 4 hónapja viselek (korábban akárhányszor próbáltam, nem tudtam elviselni magamon 3 napnál tovább) aminek köszönhetően a nyár folyamán szinte egyáltalán nem volt szükséges sminkelnem.

11419267_852639191488041_1157584474_n

És ami a legnagyobb meglepetés volt számomra, hogy a hajvágástól korábban mindig síró, zokogó, ordító (akkor 1,5 éves) kisfiam haját úgy tudták levágni, hogy EGYETLEN hangja nem volt! Amikor már türelmetlen volt, játékosan bevonták Őt is a folyamatba, kapott fésűt, és úgy szórakozott, hogy nem hittem a szememnek! 🙂 És amíg én szépülök is képesek lekötni az én örökmozgó, nagyon aktív Bubumat is. Kifestőt, ceruzákat, játékot kap, nézelődik, vagyis szuperül elvan.

Ha pedig mindezt “Énidőben” teszitek, amikor persze minden perc számít is tudtok spórolni az idővel. Manikűrt-pedikűrt például kérhettek egyszerre.

Nekem a legidőigényesebb macera itthon a hajmosás, szárítás, mert nagyon nagyon dús a hajam, amit egyedül megmosni, és teljesen megszárítani hosszú órák kérdése. Miután magamnak nem is igazán sikerül sosem, ezért gyakran “megfázik” a fejbőröm, ami korpásodáshoz vezet. Így én a rendszeres 3D szempilla építés, és alkalmankénti masszázs mellett egy hajmosás- szárítás bérletre neveztem most be! (helyesebben ezt kértem a szülinapomra, ami épp most lesz 😀 )

Próbáljátok ki Ti is, nem fogtok Csalódni! És persze, hátha összefutunk! 🙂

his

http://www.heaveninstyle.hu

Hozzászólások

hozzászólás

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

Talán ezek is tetszenek majd