Egyéb

TI MONDTÁTOK, TI ÍRTÁTOK! A nagy pelusteszt eredménye: Pampers premium care pro és kontra…

Hosszú heteken át teszteltük a Premium Care legújabb pelusát, készítettem Nektek videót, amiben megmutattam hogyan is működik maga a pelenka belülről, milyen gyorsan szívja be a nedvességet, vezeti el a csatornákban azt, vagy hogy milyen felülettel érintkezik a babáink puha kis bőre…

Ezt követően 20 IgazAnyának küldtünk ki Pampers csomagokat, hogy Ti is kipróbálhassátok, és véleményt formálhassatok a termékről őszintén, gyakorlati tapasztalatok alapján.

Mindeközben megmakacsolta magát az én kis 1 évesem, aki nem hajlandó együttműködni peluscsere ügyben, amiről a facebook oldalamra készítettem Nektek egy igazi, “vallomásvideót”, mert, hát egy Anya életében egyáltalán nem mennek olyan könnyen a dolgok, és néha még a rutinfeladatok sem egyszerűek…

Ezúton is köszönöm annak a sok ŐSZINTE Édesanyának, akik engem, és egymást támogtva megírták, hogy bizony Ők is hasonló cipőben járnak, mert így ismét bebizonyosodott, hogy bármilyen nehézség is adódik, SOHA NEM VAGYUNK EGYEDÜL.

Most pedig elhoztam Nektek sommázva a tesztelésben részt vet Anyukák véleményét, és a tesztek eredményét:

A Pampers Premium Care pelenkák tesztelésére a 20 leggyorsabban jelentkező anyuka kapott lehetőséget. A tesztelők 100%-a legerősebb terméktulajdonság közé sorolta a pelusok kiemelkedően magas és gyors nedvességfelszívó képességét. Az általuk beérkező válaszokból kiderült, hogy a pelust minőségi, pontos méretezésű, biztonságos terméknek tarják. Az anyukák többsége azt válaszolta, hogy a tesztelés során a Pampers Premium Care mindenütt tökéletesen illeszkedett, olyan puha, mint a selyem, és kifejezetten légáteresztő. Éppen ezért kivétel nélkül mindegyik anyuka bátran ajánlaná másoknak a Premium Care pelenkákat. 20/20anyuka az alábbiak szerint vélekedett:

 

,,Ez a teszt remek lehetőség volt arra, hogy kipróbálhassuk a Pampers Premium Care terméket. Mindenképpen ajánlanám az ismerőseimnek, és fogom is, hiszen teljes mértékben elégedett vagyok ezzel a pelussal. Mindenhol tökéletesen illeszkedett és sehol sem szivárgott!”

 

,,Puha, bőrbarát anyagának köszönhetően kényelemben és biztonságban tudhatom a babámat. Biztos, hogy a jövőben is a Pampers Premium Care pelenkára adjuk le a voksunkat! J”

 

,,A Premium Care pelus rendkívül gyorsan magába szívta a nedvességet, és szinte azonnali szárazságot biztosított a kisbabámnak. Külön kiemelném a nedvességjelző csíkot is, ugyanis így nemcsak gyermekemnek, hanem nekem is kényelmes volt a peluscsere folyamata!”

 

,,Prérium minőségű pelenka, megfizethető áron!”

 

Remélem hasznosnak találtátok ezt a kis bejegyzést is! 🙂

Ha még több tartalmat szeretnétek, kattinsatok az IgazAnya YouTube csatornára: IgazAnya YouTube

Hozzászólások

hozzászólás

Előző bejegyzés Következő bejegyzés

Talán ezek is tetszenek majd